Aida / Retrat #119

IMG_2914

“Des de petita sempre m’he sentit molt atreta amb el món artístic! I tot estar arrelada a la meva terra, he tingut la sort de tenir uns pares que m’han donat ales i que m’han recolzat en tot moment. I des de l’instant que em van començar a venir grans inquietuds, vaig decidir marxar a Barcelona per continuar formant-me. Tot just posar els peus a la gran ciutat, m’arribàven estímuls per tots costats i la única cosa que volia era processar tota aquella informació. Ciutat Vella em va atrapar (tot i no viure-hi mai). M’encantava perdrem pels carrers que envolten la catedral i escoltar la música dels intèrprets als que m’imaginava que buscàven la inspiració en aquelles parets de pedra i plenes d’història. El pont dels Sospirs, la plaça Felip Neri. Sempre recordaré el dia que em van explicar la seva història i no podia creure que aquell raconet petit i màgic perdut entre carrerons pogués amagar tanta tristesa d’un temps de guerra. Em fascinava…
Molts dies tot i no ser creient m’encantava asseure’m en algun banc de Santa Maria del Mar i admirava la seva arquitectura, les seves parets altes, les seves columnes…
Fa cosa de tres anys vaig haver de deixar la ciutat per feina. Estava molt il·lusionada pel nou projecte però trobava a faltar la ciutat on he viscut els darrers 10 anys. El seu clima, els seus racons, la seva gent, la seva història, la seva música passejant perls carrers, el seu encant…
Sé que per la meva part hauré de viatjar i possiblement viuré en altres llocs, però per mi, barcelona, és el meu lloc preferit. La meva ciutat, el lloc que ha fet que jo pogués créixer en una professió que tant m’agrada i que tant admiro. És i serà la meva ciutat.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s