Olalla / Retrat #122

IMG_5068

“Triar un sol lloc no és fàcil. La millor pel•lícula? La cançó preferida? El pare o la mare? Només un únic lloc d’una ciutat que m’estimo molt??… Havia pensat en la Zona Franca. És el meu barri, el de la meva família i hi estic estretament vinculada. Però és que també m’agrada molt el Turó Parc. Bé, m’agraden tots els parcs perque hi ha plantes i les plantes m’apassionen. A més fins fa poc, en aquest parc passava algunes hores amb els meus 3 nebots, mirant les tortugues del llac, amb aquells nenúfars tan exuberants. I a sobre em porta records d’infància de diversió i felicitat. Alguns diumenges els meus pares ens portaven a mi i a la meva germana a veure “polichinelas”. I aquests significaven matins de riures, amb el sol fred dels dies d’hivern. Records bonics. Tinc una imatge molt clara dels nens, de les titelles, de nosaltres quatre. Potser només és una sensació. O un sentiment. Sigui com sigui, el Turó Parc m’agrada.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s