Pia / Retrat #123

IMG_4153

“Aquell viarany de terra que se’n deia Camí de Jesús i que unia el poble de Gràcia i la Porta de l’Àngel per entrar a Barcelona, ha esdevingut el Passeig de Gràcia, un dels carrers més amples de la ciutat. Avui hi ha afegit moltes gràcies. Edificis com la casa Batlló, la Pedrera i altres elements modernistes que il·luminen l’esperit dels vianants i fa que ens hi sentim en un món de fantasia i quotidianitat. Però també edificis simplement moderns, eclèctics, neogòtics o racionalistes. Del Cinc d’Oros a la plaça de Catalunya. Una artèria alhora plena de brogit i de calma. De color. De la il·lusió i l’artifici. Arbres, llum i gent. Sovint riallera i amb els ulls espurnejants per contemplar tanta bellesa. I les artèries que la travessen, per superfície i soterrani, ens connecten amb la vida quotidiana i la vida real. Passejar per aquest indret fa honor al seu nom. D’un cor que batega i que és un senyal d’identitat. “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s