Rosa / Retrat #124

IMG_4669

“Recordo els diumenges a casa els pares, abans de dinar era l’hora del vermut; sèiem al voltant d’una taula plena d’engrunes i escuradents encisats per aquella barreja d’olors: les escopinyes, els seitons i els musclos en escabetx, una ampolleta de salsa Espinaler, les patates fregides que l’avi havia portat de la xurreria del barri, el vermut blanc o negre, amb un tall de taronja i una oliva (cal dir que l’àvia preferia el bitter). Sempre ens acompanyava la divertida ampolla de sifó, ben enreixada en una malla de colors i que tots volíem prémer i riure amb les seves esquitxades. Acabàvem amb les típiques baralles per veure qui es bevia el suquet que hi quedava als plats … era diumenge, era el moment en que tots els de casa estàvem junts i gaudíem sense pressa del dia. Sóc de Barcelona, fer el vermut és aquell moment del migdia que la ciutat ens convida a parar i a tenir una bona conversa amb essència a Mediterrani com si fossis a casa.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s