Mercè / Retrat #130

IMG_6013

“Sóc filla de Manresa però la meva vida ha crescut a la ciutat Comtal. El meu cor planeja constantment sobre les estimades muntanyes de Montserrat. No m’imagino la vida sense escriure, viatjar, cantar i sense la música. Sóc cinèfila empedreïda i feliç amb les meves relacions socials, però caminar per a mi, és la llibertat absoluta. Les meves escapades per Collserola són magnífiques. M’agrada descobrir els racons d’aquesta gran serra que s’alça com a talaia de la gran àrea metropolitana que l’envolta. Gaudeixo dels grans moments en què només escolto el silenci i el cruixir dels meus passos en caminar per la seva infinitat de corriols, camins i turons. Gaudeixo en descobrir la gran quantitat de vegetació i les seves fonts d’aigua fresca, que han estat testimoni de molts anys d’història. Gaudeixo en veure la imponent Barcelona als meus peus en un matí net i aclarit amb un cel blau intens o rogenc en caure la tarda, sobretot els dies d’estiu i sempre, amb el seu mar al fons, acolorint la imatge, i perquè no, gaudeixo en donar el bon dia a les persones que es creuen en el meu camí i que amb tota seguretat, seran tan feliços com jo.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s