Rosa / Retrat #134

IMG_6732

“Vaig conèixer aquesta avinguda (Francesc Cambó) l’any 98, i el destí va voler que hi tornés de manera recurrent durant el 2000 i 2001. En aquella època estudiava a una escola de negocis que hi havia al costat de l’avinguda, acabava de finalitzar la carrera, creia en el FUTUR així, en majúscules, i la ciutat de Barcelona per mi era un lloc enorme i jo molt petita. Mai he viscut a Barcelona, però sempre he vingut a estudiar i treballar i moltes vegades em sentia com la noia de poble, d’arrels andaluses, que mai encaixaria del tot. Ara, quan torno, em sento més gran, i la ciutat més petita, però igual de bonica o més. Ara sí que em sembla quelcom al meu abast. Aquest lloc ha evolucionat, és molt diferent de com era. Els ideals que tenia llavors també. Ara gaudeixo d’aquesta avinguda com si fos un racó millorat de la meva memòria. És un espai que sempre té un costat fosc, i l’altra rep unes quantes hores de sol al dia, com tothom, no?”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s