Cris / Retrat #139

IMG_7842

“Barcelona té mil racons que hauria pogut escollir. Barcelona és màgica. Està viva. És un descobrir constant. Però m’he decantat pel Born. Ple de racons, restaurants, bars, botigues i places. Durant molts anys, cada dijous, venia amb la Miriam, una amiga. Tots els vespres a sopar, passejar i pendre alguna cosa. A descubrir nous restaurants. Llocs diferents, “xulus”, originals. Ens encantava. Després de sopar feiem un tomb. I ens perdiem pels carrers. “Osti mira quin lloc més guapo. La setmana que ve, venim aquí.” Llocs amb llumetes, espelmes, bona música. Bon menjar. Parlàvem dels nostres problemes, inquietuds, somnis, projectes. El món s’aturava. Sempre coneixíem gent diferent. M’agrada conèixer gent. Hi ha persones molt interessants pel món. I a Barcelona n’hi ha una bona representació. Xerrar amb desconeguts que al cap d’una estona ja són com coneguts (bravo). Gent oberta. Desperta. Divertida. Flexible. Gent que sap escoltar. Divertirse. Fluir. De tant en tant hi torno. Sola o acompanyada (és igual). I torno a perdrem i a descobrir llocs. I penso… “mira, aquí vindré”. El meu cosí hi té un restaurant on m’agrada anar. I on amb la família, algún cop, ens hem reunit.
No deixeu mai de ser curiosos. Estar obert i receptiu fa que visquis situacions extraordinàries.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s