Marina / Retrat #136

IMG_7640-2

“El meu lloc preferit de Barcelona… En tinc molts, però suposo que sento debilitat per la Barceloneta. Jo sóc de Nou Barris però quan era petita sempre estava amb la meva àvia que vivia aquí. Té una alegria especial, no se ben bé com descriure-ho. Crec que és el mar. Quan sento les onades sé que tot està en ordre. Sempre que tinc un dia complicat baixo una estoneta, miro les onades, els hi explico el meu problema i sembla que em diguin: “Apa, Marina que tampoc és per tant” i llavors sento que era una xorrada i pujo a casa. El poder de la natura! Visc aquí fa uns 14 anys i m’agrada la llibertat que es respira. Hi ha una pel.lícula de Joan Potau que es diu “No respires: el amor está en el aire” i està rodada a la Barceloneta. Parla d’un barri a on la gent viu amb poc espai i intimitat. Un lloc a on tothom es coneix, però respecta la bogeria del veí. Suposo que m´agrada aquesta anarquía de sortir de qualsevol manera vestida al carrer i de barallar-me amb una àvia a la cua del pà perquè intenta colar-se. Diu que no m’ha vist i jo li dic que és difícil, perquè medeixo 1,80cm.
Especialment m’agraden els terrats. Són com un espai aeri de descans. Pots veure la vida de la gent sense parets. Els terrats són meravellosos. Veus quan estenen la roba i com són els llençols del veí. Una parella enamorada fent el café, la dona que prefereix prendre el sol allà sola o un altre fent bricolatge. Em mostren troços de vida i això m´apassiona.
Per cert, saps com es diu també el barri de la Barceloneta? Barri de l’Òstia. Aquí ho deixo.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s