Carla / Retrat #140

IMG_8417

“Sembla que sempre m’estigui esperant per acollir-me amb tendresa, per abraçar-me, per dir-me allò que diuen els pares i les mares de “aquí no et passarà res, tot està bé”. Així és Barcelona, com una mare que tot t’ho perdona i que sempre te la casa a punt, una riatlla per rebre’t a la tornada o bé, si és necessari, l’espatlla per consolar-te.
Després d’uns anys a Madrid he tornat a casa. Sí, Barcelona és casa. Aquí he crescut, he madurat, he ballat fins que ha sortit el sol, he après que això de la vida no és una broma i s’ha d’agafar amb ganes, he fet amics i m’he enamorat. També he plorat, he perdut persones que estimava i m’he desenamorat… però ella sempre estava al meu costat per fer-me entendre que tot està bé. Ella, tan femenina, tan ordenada, tan elegant. Barcelona és una senyora. Una senyora com cal.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s