Kathy / Retrat #141

IMG_6485

“Des que visc a Barcelona, el barri de Gràcia sempre m’ha cridat l’atenció. Ara que hi visc, m’agrada passar algun vespre en una terrasseta de la la plaça del Diamant o de la plaça de la Virreina i observar la vida que hi ha i el munt de gent diferent que s’hi troba. Per mi és un moment especial estar allà i sentir-me com en una bombolla que ha sortit per un moment de la rapidesa i la urgència magnètica de la ciutat i que està des de fora observant-la amb tranquil.litat.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s