Gerard / Retrat #145

IMG_8723

“Aquesta taula del bar ‘El Velódromo’ sempre serà especial per a mi. Aquí, a la meva estimada Barcelona, i en aquest bar encantador i popular de l’eixample, dos persones molt veteranes que en saben una estona llarga de ràdio, em van donar una gran oportunitat per créixer professionalment. Així doncs, una petita taula, que està col•locada ben a prop de la porta d’entrada (o de sortida) i que no té cap més pretensió a la vida que aguantar plats i copes, m’emociona cada vegada que l’observo.
Viure i treballar a Barcelona és increïble. Hi porto gairebé una dècada. Adoro les ciutats grans, les que no et trobes gent coneguda pel carrer: la gent camina ràpida, amb els auriculars a les orelles o consultant el whatsapp, sense xafardejar. Cadascú a lo seu. No canviaria aquesta sensació d’intimitat barrejada amb la multitud per res del món. És el que més m’atreu de Barcelona. La invisibilitat que el dóna a cada moment. Això, i que si mires ben fixament en l’horitzó, hi pots veure Lleida .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s