Lídia / Retrat #146

IMG_9229

“Tota sortida del sol importa, tota nit és necessària quan parlem de ser els millors. Em demanes un carrer, un record… moments infinits sense revers ni costures. Tota sortida del sol importa, tota nit és necessària, tot carrer és inoblidable y cada racó màgic; quan parlem de ser els millors volem que els instants es tornin infinits. La ciutat de les il·lusions, de les passejades inacavables fugint d’una mateixa i de les nits en dansa jugant a ser valenta. Ciutat d’il·lusions i frustracions… matinades plenes incapaces de despendre’s de la nostra ignorància i perspicàcia. Sense culpables amb horaris impossibles, amb sorolls que giren en espiral, cap a dintre, amb la estúpida responsabilitat davant els desitjos d’uns altres… d’una mateixa… d’un mateix. Seguint el dibuix de les flors, irremeiablement, et perds… allà on cada racó és màgic i cada carrer inoblidable. La plaça del Rei, feta amb el silenci de la pedra, és un de tants racons…un refugi de fa temps… on fugir-me i escoltar-me en un passat on estava cansada i arrossegava sempre els peus. Futur no tornis a parlar del després.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s