Chema / Retrat #147

IMG_9651

“[Senyors passatgers, els parla el comandant. Estem a punt d’iniciar la maniobra d’aproximació a l’aeroport internacional de Barcelona El Prat on aterrarem d’aquí aproximadament 15 minuts…] I miro per la finestra per veure Barcelona. Mirar-la des de dalt del cel em provoca alegria i fascinació a la vegada. M’encanta aquesta sensació de veure-la aproximar, de gaudir de cada detall, de mirar de descobrir els carrers principals. És un moment de molta felicitat semblant a escoltar una cançó que m’agrada molt .
Pujo al mític avió vermell del Tibidabo. Un avió que vola a 512 metres d’altura i que recrea en mi aquesta sensació… una sensació experimentada en la meva infància. Quan hi pujo penso amb la Madronita. M’ho explica una gran amiga i em diu que les imatges que feia semblen de la revista Vogue.
Pujo a l’avió amb la il·lusió que em portarà a una ciutat plena d’estímuls per a la meva ment. Plena de moda i de collarets que em permetin volar més alt. Quan aterri de nou a Barcelona portaré noves idees per fer nous collarets i miraré per la finestra. Els lluiré en cada una de les fotos que em faci. Com la Madronita…
[Esperem hagin tingut un vol agradable. Desitgem una bona estada a Barcelona.]”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s