Sandra / Retrat #150

IMG_9217

“Espai i temps. Barceloneta, 2003. Davant dels cubs… converses amb amics després de navegar (complets desconeguts als que només ens unien les onades, la sal i els dies de vent…i, això sí, la mateixa sensibilitat i passió pel mar i per aquest estil de vida… i que després, al llarg dels anys, esdevindràn alguns d’ells imprescindibles). Àlex, Nico, Arturo, Max, Carlo, Soren, David, Isra, Romeo, Manu, Marc… La meva germana i jo. Quan la Box encara eraLa Wind (i encara no existia el SUP). Quan el millor caviar del món eran les piadines que feien el Diego i L’Emil després de les nostres jornades de windsurf (bé, jo mai he passat de ser una beginner amb això del wind… -això sí, una enthusiastic beginner que consti- i que de ganes li fotia un rato… ). Quan filosofàvem sobre la vida, i en realitat sobre qualsevol xorrada, als cubs, amb un parell de birres (i un parell de porros). Quan somiàvem amb viatjes d’aigua perfectes (Essaouira, Tarifa, Fuerte…). Quan encara tocàvem la guitarra i no l’ukelele. Quan improvitzàvem aquelles tardes que acabaven en mítiques matinades i ens deixavem portar… adrenalina descarregada, relax físic, pau mental… nits rodones on ens perdíem… i ens retrobàvem… i tot fluïa… sense pressa, en pau, oberts, expectants… Una època ben bonica plena de records encara més bonics.
Be water my friend… i a gaudir!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s