Mònica / Retrat #152

IMG_0010“L’espai que trio és Montjuïc. És un dels llocs on pràcticament sempre que hi he anat ha estat per passar una bona estona. Al capdavant de les experiències viscudes, per l’emoció personal, hi posaria el primer concert de Bryan Adams que vaig anar. Va ser l’any 2003, quan tenia 18 anys. Hi vaig anar amb la meva germana, a qui haig d’agrair haver-me descobert aquest artista. Després d’escoltar-lo hores i hores a l’habitació de casa els pares, per fi el vaig poder veure en directe i cantar com boja el “Summer of 69’”. Un parell de concerts més que també em venen al cap són el de l’Homenatge a Carles Sabater de l’any 1999, en aquesta ocasió amb un punt de tristesa, i el del retorn de Sopa de Cabra, envoltat de nostàlgia. A Montjuïc també hi vaig viure els Jocs Paralímpics l’any 1992, on vaig al·lucinar amb l’estadi mentre em quedava parada amb les proves d’atletisme. Anys després, ben a prop, a l’avinguda Maria Cristina, vaig córrer la meva primera cursa: la cursa de la Dona. I ho vaig fer sota un diluvi espectacular que encara va fer més èpic el recorregut. I finalment va ser la zona on vaig acabar l’examen pràctic de cotxe, que vaig aprovar a la primera i també em va fer feliç.”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s