Àlex / Retrat #156

IMG_0341

“Ara se’l coneix com “Triangle Freak”, però fa anys era el lloc on veníem els amics a passar l’estona comprant còmics, xerrant amb els llibreters i elucubrant sobre el futur dels nostres personatges favorits. Descobrir aquesta zona fa uns 30 anys va ser un canvi substancial per la meva addicció. De comprar còmics al quiosc del barri, a trobar unes botigues on ho tenia tot. Números antics, col·leccions senceres, el paradís. Entre aquell descobriment i anar-hi amb els companys de l’escola Joso, la part baixa del passeig de Sant Joan es va convertir en la meva part favorita de Barcelona.
Ara, la llibreria Gigamesh representa tot això. Un lloc on trobar-me amb amics, comprar còmics, rebre recomanacions literàries, assistir o fer presentacions i actes entre companys de gremi i passar l’estona quan no tinc res a fer i hi soc a la vora. El paradís sobre la terra.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s