Òscar / Retrat #153

IMG_0269-2

“(Plaça Concòrdia) còmplice de la meva vida, plaça que m’ha vist créixer, riure, plorar, córrer, saltar, conversar, discutir fins i tot estimar i deixar d’estimar… Per un motiu o altra, cada dia passo per ella i encara després de tants anys quan sóc aquí, fa que revisqui algun que altre secret de la meva vida. Plaça amb dues cares, al matí lloc de reflexió i tranquil·litat, només interrompuda pel repicar de les campanes de l’església del Remei. A la tarda es desborda d’energia generada pels nens que en sortir de classe fan servir la Concòrdia per reunir-se i compartir les seves millors gestes del dia, nens que es converteixen en miralls on els seus pares es veuen anys enrera. En ella hi ha la casa Can Deu, convertida en centre cívic. Aquí és on vaig tenir els meus inicis en el món de la moda. Em vaig apuntar a un curs titulat: Aprèn a fer les teves pròpies peces de roba; vaig compartir experiències amb la carnissera de la plaça, la quiosquera, perruquera, etc …., aquí és on vaig confirmar la meva gran passió pel món de la moda.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s