Vanessa / Retrat #154

IMG_0055

“”Escull un lloc de Barcelona que sigui especial per tu, escriu-ne el per què i et faré una foto allà”, em va dir un dia el Cesc. Són tants els llocs especials per mi a Barcelona, la història de tota una vida. No sabia per quin decidir-me, i la foto es va anar posposant i posposant. Després de l’atemptat del 17 d’agost, encara amb el cor encongit, ho vaig tenir clar. “Cesc, vull que la meva foto sigui a la Rambla, encara que potser surto plorant”, li vaig dir. “Potser surt borrosa perquè qui plora sóc jo”, em va respondre. Així que aquesta foto és el nostre petit homenatge a aquesta meravellosa ciutat, al que va passar aquell fatídic dia, a les víctimes i als seus familiars i amics. No ens deixarem vèncer, la nostra seguirà sent una ciutat acollidora, respectuosa, oberta i poderosa; perquè la seva gent és solidària, tolerant i forta. Jo no vull tenir por, no tinguem por, siguem valents i mirem endavant. Tots som víctimes d’alguna manera. Fomentem i impulsem entre tots l’educació de base, la igualtat, el respecte, l’amor i la pau. Diguem NO a la violència, com sempre hem fet, perquè la violència ens fa mal i ens fa patir a tots. Visca Barcelona, visca Catalunya i visca la nostra preciosa Rambla de les Flors, que sempre seguirà oferint flors- símbol d’amor i pau- a tot el món.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s